Betaalmethoden

Betaalmethoden

1. iDEAL: 
Als u bankiert via internet bij ABN AMRO, ASN bank, ING, Rabobank, SNS, Regiobank, Triodos, Van Lanschot Bankiers of Knab kunt u via onze site op een veilige manier een elektronisch betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina waarin u de bank waarbij u online bankiert kunt selecteren. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. 

2. Bankcontact / Mister Cash: 
Deze betaalmethode zal gelijk verwerkt worden in ons systeem.

3. PayPal:
Ook is het mogelijk om via PayPal een bestelling bij hondenkussenexpert.nl online te betalen. Ook u kunt eenvoudig lid worden door u aan te melden op de website van PayPal. Na het controleren en bevestigen van uw bestelling bij Pets Gifts komt u automatisch terecht op de website van PayPal.

4. Creditcard:

Veilig en snel betalen kan uiteraard ook met alle gangbare Europese creditcards.

5. AfterPay - Achteraf betalen

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.hondenkussenexpert.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.hondenkussenexpert.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 250,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 500,00. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.


Indien uw gewenste optie niet werkt of mislukt is neem dan contact op met onze klantenservice. 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »